måndag 31 januari 2011

Fortsättning..


Det här är det första du ser när du kommer hem till oss..
Vi flyttade hit i juli -10.. Under två månader bodde vi i ett litet kollektiv här.. Vi köper nämligen K:s föräldrahem som har gått i generationer.. Svärföräldrarna har byggt ut deras stuga, och innan den blev helt färdig och vår lägenhet var redan uppsagd, så bodde vi här allihopa.. Vi uppe och de nere.. =)
De var det första som blev en stor förändring för oss.. Från en liten lägenhet med innergård till ett stort bondställe.. Men vi stor trivs allihop.. Grabbarna har äntligen fått egna rum och de kan vara ute och leka som de vill..
I och med flytten började barnen i ny skola och dagis och fick nya kompisar.. De var det andra stora som hände..
Men nu måste jag gå och baka ut mitt morotsbröd...

kram Linda

söndag 30 januari 2011

Har hittat hem..

Efter ett ganska turbulent år för hela familjen har vi äntligen landat.. I ett helt underbart hus ute i skogen har vi funnit ro allihop.. Men jag tar hela historien en annan dag, i morgon kanske..
Idag ville jag känna på hur de kändes att skriva igen.. Tiden går så otroligt fort men det var ett år sedan sist.. Sååå mycket har hänt.. Tänkte först att jag skulle ta bort alla gamla inlägg, för det känns som att jag har ett helt nytt liv nu, men jag låter det vara kvar.. Det är ju min historia..
Så var man igång igen; kanske varje dag, kanske en gång i månaden..
Vi får se.....