tisdag 17 november 2009

Paus..

Nuförtiden är det ju ständigt mörker.. Mörkt när man åker, mörkt när man kommer hem.. Suck!! Inte så konstigt att energin inte är på topp..

Här har i alla fall julen smugit sig in.. Nu börjar ju den mysigaste tiden på hela året.. Förberedelserna.. Gjorde pepparkaksdeg och norpade lite små granar och enris i helgen.. Så nu går vi/jag runt och myser och luktar på alla dofter..


Var till Uthuset med en underbar vän i torsdags.. Helena hade "julmys kväll".. Så himla mysigt att strosa runt där.. Varv på varv.. och smutta på glögg och ha händerna fulla med polkagrisar.. =)

Fattigmanssilverkulorna fick följa med hem och sattes genast upp på hjärtat av enris.. =)

14 kommentarer:

Kris sa...

Hej, håller med dig, det ständiga mörkret är outhärdligt!
Men vi har som tur är julen och förberedelserna...
Kram Kristina

Vit som snö sa...

Vi får verkligen vara glada att julen kommer och lyser upp den här mörka tiden, hur skulle det annars kännas nu... Usch!
Vilket härligt hjärta du har på väggen, fint med det silvriga i mitten också!
Kram Cilla

Lisas torp sa...

Stämningsfulla bilder du visar - de ser verkligen jul-lika ut!
Ja, annars är vädret helt bedrövligt...!
Kram
Lisa

LenaS sa...

Åh vilka fina bilder, just nu känner man sig färgblind, det är bara grått och grått överallt....
Ha en fin dag!
Kramis/LenaS

Vit stjärna sa...

Tänk, jag var oxå på Uthuset med en underbar vän i Torsdags å hade det precis lika mysigt som du! ;) Så fint det blev med hjärtat å julekulorna, nu vankas det advents- å julmys för hela slanten i många veckor så det är bara att njuta! Blev en tur i skogen för mig mé i helgen, röck upp små granar för glatta livet å plocka mossa för flera år tror jag.

Ha det bäst vännen så ser vi till å ses snart igen!

Kraaam Anna

Tant Elwira sa...

Hej Linda,
Ja, det är så mysigt nu tycker jag med all inredning man kan pyssla med för annars är inte vädret på topp tycker jag. Lite bättre kan vi väl få snart eller hur? Jag har öppnat upp mer i butiken. Jag har öppet onsdagar och torsdagar mellan 18-20 och lördagar och söndagar 11-15. Idag hade jag säljrekord trots att kortläsaren strejkade (fel i hela sverige).
Må så gott och jättefin krans du skapat! Ett tips är julmarknaden den 28 november på Nybo handelsområde i Valbo. Min syster skall vara med med ett litet torgbord!
Må så gott!
Hälsningar
Jessica

Hannis sa...

Men så mysigt det ser ut på ditt bord!
Och kransen, vacker!

Jag lyckas inte komma i gång med lite julpynt.
Vet inte vad det är.
Blir väl sådär lagom hysterisk dagarna innan jul=))

Nu håller jag tummarna för att vädret vänder och ljuset kommer tillbaka!
Kram Hannis

Anonym sa...

Vilket underbart hjärta blev så fint med kulorna. Mörkt är det ute men så otroligt mysigt inne.

Krammm

Marie sa...

Hej Linda!

Alltid så fina och inspirerande bilder här hos dig, jättevackert hjärta du har gjort!

Vad härligt det låter med julmys hos Uthuset, där hade man ju gärna velat vara med om man bara hade bott lite närmare.

Trevlig Helg!
Kram Marie

Heléne sa...

Tittar in :-)
Fick din blogg som länk av en kompis, det gillar jag och din blogg tilltalar mig!

Längtar själv efter att få tända ljus, klä in trappräcket i granris och ljusslinga, pynta inomhus och få upp adventsljusstakar men vi renoverar köket och hela huset är i KAOS så pynt känns mindre lockande för tillfället. Men snart, snart blir det ändring! :-)

Kram Heléne

Supine sa...

Hej! För en månad sedan nämnde du gamla bläckflaskor från Filipstad - jag äger några sådana och även en från Henrikssons Tekniska Fabrik. Jag undrar bara de har något värde?

Heléne sa...

Hej!

Ja, det var av Sara jag fick din blogg. Trevligt!

Visst blir det ljusare i hallen, köket också och när jag tittar på gamla köksbilder får jag nästan rysningar. Har man haft det så där?? Men snart gnälls det väl att det är för vitt igen? Maken brukar flika in en och en annan gnällkommentar ;-)Jag tycker bara det är skönt ju vitare det blir, då blir det mer lantligt :-D

Heléne

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色