måndag 25 maj 2009

På vägen hem..

I torsdags, när vi var på väg hem med sängarna, stannade vi en bit utanför Uppsala och köpte ett par gamla pardörrar också.. Jag kan lova att det var ganska fullt i min gamla 850.. =)
Bilden är usel men jag hade så bråttom att komma igång med skrapningen när jag fotade.. Än så länge har vi ingenstans att sätta dem, men vi vet precis vart det passar i framtiden.. =)

6 kommentarer:

Guttemamma sa...

Du kan finne skattene du!!! Gleder meg virkelig til å se hvor de ender!!! klem

Ardisia sa...

Men vad är detta!? Vilka fina fynd du har gjort på sistone, först sängarna och nu dörrarna. Och vad! Vart ska ni ha dem? Har ni kanske köpt ett hus???

Du, det var lite synd att ni har varit här nere utan att ni stannade & fikade hos oss. Vi bor nämligen mer i U-hamn än i Borås, U-hamns kommungräns ligger 50m från vårat hus.. Så, ni har varit nära! Hittade du sängarna på Blocket eller?
Ha det bra, kramar!

Tant Elwira sa...

Hej Linda,
Tidningen är här redo att skickas till dig. Mina pojkar har dessvärre använt sidan som jag skrev din adress på till ett flygplan och som har dykt ner i ett fågelbad fyllt med vatten. Texten har flytit ut och jag ser inte riktigt. Maila mig på soltorp101@telia.com så skickar jag den bums med posten.
Kram
Jessica på Tant Elwira

LenaS sa...

Jisses vila underbara dörrar! *avundsjuk* ;o)
Ha en fin dag!
kramis/LenaS

Vita små hjärtan sa...

Å vad fina!!!!
Kram Agnetha

Myownhome sa...

Vilken fin dörr!!

Ha det bra. :)
/Johanna