onsdag 29 juli 2009

Allt i allo skåpet..

Eftersom jag fick ett önskemål om mer bilder från grabbarnas rum så kommer det på en gång.. =)
Det är ju så kul att fixa inne hos dem för Liam ser alla små detaljer och det är ju så lätt att hitta detaljer.. De är ju så nyfikna på allt..

Det här skåpet fyndade vi på auktion, då var det tok blått.. Med lite grå linoljefärg så fick det nytt liv igen.. Allt uppe på är ju så klart loppisfynd det med.. =) Jag ska flytta en tallrikshylla och sätta den ovanför skåpet, men det blir en annan dag..

Nu ska vi snart till Gysinge byggnadsvård.. Mitt Mecca.. =)
Kanske blir lite bilder därifrån, om man får knäppa d.v.s..

5 kommentarer:

Hannis sa...

Fint! Pallen ovanpå är så söt!

Ooo,Gysinge.
Har suttit och dreglat över dörrarna på deras hemsida.
Finns mycket fint där.

Kram Hannis

anna sa...

Hej Linda!
Va roligt att du skrev! Måste bara erkänna att godbiten på bilden inte är min utan bara min tandemhoppare när jag o syrran var i Rio! Men jag håller med om att han var en riktig goding! Han har samma namn som min sambo nämligen Mikael, alltid något!
Nu är soffan o kuddarna på plats, jag är så nöjd! Nu kan jag känna lugnet i vårt matrum! Vad tycker du?
Jag tar tacksamt emot tips o idéer angående bloggandet, finns det något knep för att synas bättre o få fler träffar?
Du har gjort så fint i pojkrummen, skåpet är så fint i all sin enkelhet! Du har verkligen öga för loppisfynd. Hoppas det smittar av sig, I love it.
Kram!

Marie sa...

Vilket snyggt rum pojkarna har, massor av fina möbler och detaljer!!!

Kram Marie

Vita små hjärtan sa...

Vilket härligt skåp!
Kram Agnetha

Anna sa...

hahah åh, jag kom på det efter att jag lagt in kommentaren, klart att du menade Olle! Jag glömde helt bort att jag hade lagt in bilder på honom, aah.
Vad har du för projekt på gång nu? Jag ska försöka ta tag i Olles rum, han sover fortfarande inne hos oss. Vi har en kontors del i hans rum som ska ut och förvandlas till myshörna... Tänkte köpa tyg o klä väggarna med där, o kanske en madrass på golvet som kan funka som läs o lek hörna.... Jag är mycket för tyger som du märker, behöver bli lite mer loppis van också. Lite robusta möbler är mycket välkomna! Jag behöver bara låna ditt öga.
Nu ska jag krypa in till grabbarna, sov gott!