måndag 12 oktober 2009

Små fina flaskor..

Har fått dille på gamla små flaskor.. Extra kul är det ju när den gamla etiketten sitter kvar.. Filipstads skrif- och kopie bläck..

Måndags eftermiddagarna går så himla fort.. Först jobb till kl. halv fyra, hämta barnen på sina två olika dagis kl. fyra.. Snabbt hem och packa barnens gympapåsar medan pojkarna äter en riskaka.. Gå till gympan till kl. halv fem, sedan hem igen och börja med maten.. Hämta barnen igen kl. halv sex, gå hem igen och äta, diska och duscha barnen.. Puh!! Hann faktiskt med tre omgångar lotto också men sedan var det god natt bok och sova.. Visst är det skönt att somna ovaggad, så blir det för mig ikväll.. =)

9 kommentarer:

Lisas torp sa...

Ja, visst är det fint med gamla flaskor! Så fint att etiketten sitter kvar - lite extra då!

Ja, ibland går det för runt!
Kram
Lisa

Millas hem sa...

Hej Linda!

Så som du beskrev din måndag, exakt så ser onsdagen ut här! :)

Kram

Hannis sa...

Vilket tempo!

Förstår ditt dille för gamla flaskor=))
Dom är fina!
Termometern också.

Kram Hannis

Guttemamma sa...

Sånne dager høres kjent ut her og...

Plupps krypin sa...

Det är tufft ibland att vara mamma, men vilken belöning man får när de lägger sina armar om ens hals och säger: Mamma jag älskar dig! Då är det värt allt.
Må gott.
Yvonne

LenaS sa...

Ja jag tycker om allt som lämnat små spår som flaskor eller väskor med etiketter på ;o)
Ha en fin dag!
Kramis/LenaS

Tant Elwira sa...

Hej Linda,
Tiden går snabbt och det känns som om det nyligen var sommar. Barnen har inte vant sig vid kylan ännu så i helgen skulle lilla Charlie klä på sig själv. Han tog på sig T-shirt och shorts helt överlycklig. Just nu ser jag fram emot att få pynta upp till jul här i november och december måste ha något att se fram emot bland höstruskiga dagar. Du visar så fina bilder på din blogg och buketten var helt super. Vilken fin lampa Ni fyndade i Danmark. Du påminde mig om att jag har en sådan i källaren och vad gör den där kan man väl undra...hhihihihih.
Kram
Jessica

Vit som snö sa...

Det är jättefint med gamla flaskor! Om dom saknar etikett kan man ju hitta de som ser gamla ut på nätet och sätta fast egna.
Ha det gott! Kram Cilla

SNOWWHITE-SUSSIE sa...

hej,
verkligen fint m gamla flaskor o helst när ettiketten sitter kvar.. kram sussie