torsdag 29 mars 2012

Temperator..

Det här är en av min favoriter här hemma.. Skåpet hade jag spanat in under lång tid på auktion, det låg under ett bord i flera månader.. När jag frågade utroparen när de skulle ropa ut skåpet sa han att det var hans eget och att jag kunde få köpa det redan samma dag om jag ville.. Det var inget snack om saken, för en ringa slant var skåpet mitt.. När man får en sak som man verkligen verkligen vill ha och även till ett bra pris då känner man sig riktigt nöjd..Vi använder det som barskåp här hemma vilket funkar perfekt.. Sen är det ju så lättplacerat också eftersom det inte är så stort..


Jag har så ovanligt mycket ideér till påskpynt i år.. Jag vet inte hur det gått till, jag som inte tycker påsken är så speciell egentligen.. Påskpynt brukar jag nästan inte orka ta fram eftersom helgen är så kort, förutom ett ris med ägg.. Men jag är lite sugen att börja pynta lite redan idag.. N är hemma från dagis pga att fröknarna skulle iväg på något, så vi har hela dagen på oss..

Carpe diem
puss på er

2 kommentarer:

Hannis sa...

Så jäkla fint!
Vissa saker fastnar verkligen i huvudet på en, dom där guldkornen som man kan vänta på.

Kram Hannis

Lilla Majken sa...

Så fint skåp. Jag såg för ett tag sedan att bloggen, hemma hos Kråkered, hade fått köpt ett liknande och det var första gången jag såg dem.

Ha en fin helg. Kram Therese