söndag 30 augusti 2009

Barnkalas..

Igår hade Liam sitt efterlängtade kalas.. Vi hade ju pirat tema så det blev en hel del döskallar.. =) Här är bordet inte färdigdukat tyvärr, men man ser väl ungefär hur det blev.. Kameran glömdes liksom bort när alla barnen började ramla in..

När grabbarna hade ätit upp halva tårtan kom jag på att jag måste knäppa kort.. =) Blev som vanligt med sockerpasta som garnering..
Alla kakor hade jag lagt i olika kistor som grabbarna har fått godis i förrut..

Min nya favis är att baka cupcakes.. Dagen till ära hade Liam och jag plockat blåbär som vi hade i och uppe på blå creme cheese frosting och guldkulor..

6 kommentarer:

Guttemamma sa...

Du er flink,for noen kaker!!!

anna sa...

Hej Linda!
Va fint det blev! Jag ska snart börja planera Olles tårta och har letat efter färg. Vad använder du o var kan man hitta det?
Du inspirerar! Kram

LenaS sa...

Åh vilket härligt kalas han måtte ha haft, jättefint!
Ha en fin kväll!
Kramis/LenaS

Lisas torp sa...

Oj, vilket häftigt kalas! Det måste ha varit populärt för småfolket och smaskigt!!!

Ha en härlig septemberdag och TACK för titten hos mej!
Kram
Lisa

anna sa...

Linda! Tack för att du hörde av dig, men du glömde berätta vilken färg du använder till tårtorna och var man hittar den. Du skrev att det är lättare att pensla på än att blanda in färgpasta i degen?
tack på förhand
Anna

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色