tisdag 25 augusti 2009

Grattis Liam!!

Idag har vi haft stort kalas här hemma.. Vår stora kille Liam fyller fem år.. Det känns som han har blivit så stor bara nu under sommaren.. Tänk, nästa år börjar han förskoleklass!! Hur kan tiden gå så fort..

Först hade jag lovat honom en kalle anka tårta.. Han önskade sig det efter att Noah fick sin musse pigg tårta.. Men när jag visade honom en söt mus tårta på internet så fick jag tillstånd att göra en liknande den i stället.. =) Han är en liten socker råtta, så den passar honom..

Tyvärr så använde jag ett recept på tårtanslag som jag hittade på internet.. Botten blev jätte kompakt och tråkig men Liam lät nöjd med tårtan ändå.. Så nu väntar vi på barnkalaset på lördag..

6 kommentarer:

Hannis sa...

Vilken tårta.
Du kan du!

Kan tänka mig att var nöjd!

Kram Hannis

LenaS sa...

Men du vilken cool tårta!
Ha en fin dag!
kramis/LenaS

Ardisia sa...

Grattis till Liam!
Jättefin tårta =)
Kram Mia

anna sa...

Verkligen en underbar tårta, är det marsipan?? Min lilla kille fyller 1 år nästa fredag så jag skulle också gärna baka en fin tårta, men den där skulle jag aldrig våga mig på att göra.... du har massa erfarenhet av tårtbak ser det ut som! Tror du att en amatör skulle kunna fixa det? Jag tycker också att tiden bara springer iväg, herregud. men var ålder har sin charm! Bara att njuta allt man kan av nuet.
kram Anna

Lisas torp sa...

Säkert blev det ett härligt kalas med den läckra tårtan!
Ja du, tiden går fort när man ser hur barnen växer! Själv är man ju i samma ålder - eller hur?!:)

Kram
Lisa

Anonym sa...

vad duktig du är!:)