måndag 5 oktober 2009

Alltid lite efter..

Glömde helt bort den viktigaste dagen på hela året.. Kanelbullensdag!! =)
Så idag tog jag tag i assistenten och körde ihop en deg på ett helt nytt sätt för mig.. Fick ideén från en jobbarkompis.. Allt skulle vara kallt när man lag det i bunken, sen skulle den snurra i 15 min och jäsa i en halv evighet.. Men det verkar funka, det jäser så det knakar.. Sitter just nu och väntar på bullarna i ugnen.. Grabbarna blev så besvikna när det förstod att de inte skulle hinna få någon idag, eftersom de skulle lägga sig.. Men den som väntar på något gott, eller? =)

4 kommentarer:

Ett Vitare Hem sa...

Här hade ingen av oss nån ork att baka bullar på kanelbullens dag ;o) Hoppas dina blev riktigt goda!
Ha en fin dag!
Kramis/LenaS

Lisas torp sa...

Ja, det är väl ett utmärkts exempel på s.k. slow-food?:-) Nåja, jag hörde det också i nyhetsmorgon nånstans att degvätskan ska vara kall. Själv gör jag så också och bullarna blir kanon!

Hoppas att de blev goda!
Kram
Lisa

Vit som snö sa...

Hmm, jag vet inte om det uttrycket gäller på just kanelbullar, finns det något godare än pinfärska bullar med mjölk!!!
Men du gör iallafall bullar, en dag hit eller dit spelar väl ingen roll!
Härlig hylla på bilden!
Kram Cilla

Lantliga drömmar sa...

Jag bakade massor med bullar i söndags. Så nu kan vi fira kanelbullensdag i ett par veckor hi,hi. Bjöd tjejerna på mitt jobb och dom blev väldigt nöjda. Nilla