lördag 12 februari 2011

Helt slut..

Ja.. Jag är verkligen helt slut just nu.. Idag har vi varit i vår lilla pulkabacke i flera timmar.. Åkt snowracer och grillat.. Här har det varit super fint väder och vi fick sällskap av flera som jag inte träffat på länge så det var verkligen jätte kul.. Men det känns nu att man varit ute så länge, och i ryggen att jag stått med lillskrutt i filt i famnen.. Men vilken härlig dag!!

Fattigmanssilver är ju så underbart.. Tyvärr har jag lyckats ha sönder en vas och en ljusstake.. Vasen gick sönder i flytten och ljusstaken råkade jag glömma ett brinnande ljus i så den sprack.. =(

Nu blir det mys med två av mina älsklingar framför teven..

Stora kramen från mig

3 kommentarer:

Lisas torp sa...

Det låter som om du haft en härlig dag ute! Underbart vinterväder med sol här också!

Ha nu en härlig kväll...om du kan hålla dej vaken..:-)!
Kram
Lisa

Ardisia sa...

God morgon! En dag ute i det härliga vädret gör en trött.. Hoppas du kunde sova gott inatt.
Hur sover er lilleman? Våran Kaspian sover bra om nätterna men är vaken precis hela tiden på dagtid, sover bara såna 30-45min tupplurer :/ Och har varit extremt gnällig de sista två veckorna, vill bli buren jämt. Så jag vet hur det känns att ha ont i nacken/axlarna, hihi, även om han bara väger knappt 5kg än..
Vad roligt att ni också ska få nya vitvaror :) Våran diskmaskin & spis (gasspis med elugn) kommer båda från Smeg. Gasspisen beställde vi från Bagaren & Kocken. Jag är jättenöjd med den! Även om det tog lite tid att vänja sig med gasen hehe, nu när den superbra!
Ha en bra söndag & ta hand om dig. Kram Mia

Vintage House sa...

Hej
Ja vilka härliga dagar det har varit så skönt med en massa sol, har oxå varit ute och njutit:)
Fattigmassilver är ljuvligt har en ljusstake och den vårdar jag ömt.
kram
sandra