söndag 27 februari 2011

Omställning..

Igår var jag och K iväg till Valbo och köpte ett gammalt underbart skåp.. Jag såg det för tre veckor sedan på en loppis och kunde inte glömma det.. Måste bara ha!!! Så på kvällen och idag har jag möblerat om och duttat lite.. Det är sååå fint.. Men jag visar det en annan dag, det måste ju målas först.. =)
Så här ser det ut i vårt vardagsrum, från kontoret sett.. Tavlorna satte jag upp idag, äntligen.. Massa saker som man går och tänker på fast de blir ändå inte gjort..

Den här fina fick jag av en underbar kompis som var över i veckan.. En sådan person som jag inte träffar så ofta men som det alltid känns som det var igår.. Men det ska inte dröja lika länge länge till nästa gång...

Nu ska jag förbereda tre rätters middag.. Mor, far och lillasyster yster kommer på besök..

Söndags kram

3 kommentarer:

Vit stjärna sa...

Fint d blev med tavlorna vännen! Längtar tills jag får se skåpet och hur resten blev!
Ska apselut inte dröja lika länge till nästa gång!!! :)

Lycka till med middagen!

Kramkramkram

Lisas torp sa...

Vilket härligt vardagsrum! Kistan är så vacker till det andra!
Det låter spännande med skåpet!
Ha en fortsatt skön söndag!
Kram
Lisa

Ardisia sa...

Hej Linda! så kul att ditt skåp var kvar! Jag vet hur det känns att lämna någonting på en loppis, gå hem & fundera på det i en hel vecka eller mer & ångra att man inte köpt.
Så var det faktiskt med arbetslampan jag köpte i lördags. Jag hittade den egentligen redan för två veckor sen men orkade inte köa & betala, så visst blev jag glad nu när jag upptäckte att den låg där jag sist den lämnade :D
Ska bli spännande att se vad det är för skåp ni hittat!!
Ditt vardagsrum ser jättefin ut. Tavlorna på väggen passar perfekt.. Och vilken härlig kista (tror jag det är ni har som soffbord)! Bryter fint mot det ljusa =)
Hur går det med köket?
Kram Mia